MENU

17:13
Заступник губернатора Харківщини Євгеній Шахненко відвідав місто Ізюм

10 грудня заступник голови Харківської обласної державної адміністрації (ХОДА) Євгеній Шахненко зустрівся з Ізюмським міським головою Валерієм Марченко та керівниками комунальних підприємств для вирішення нагальних питань, серед яких подальша доля недобудованих багатоповерхівок по вул. Ковальова та Київській, лікарні, оптимізація системи опалення Міського Палацу культури, спортивних об’єктів ДЮСШ “Донець” та ФОК “Донець”, капітальний ремонт в центральній міській лікарні


Євгеній Шахненко разом з першим заступником директора Департаменту ЖКГ Едуардом Яровим, Ізюмським міським головою Валерієм Марченко, його заступником з комунальних питань Михайлом Іщуком, начальником управління ЖКГ Сергієм Скібою побував на територіях цих об’єктів, заслухав проблеми та пропозиції, і намітив шляхи їх вирішення. Зокрема, порекомендував скласти проектно-кошторисну документацію упродовж січня 2016 року для тих будівель, які потребують ремонту, реконструкції або зносу через непридатність для подальшого використання.
Після чого в малій залі засідань виконавчого комітету Ізюмської міської ради під час спілкування з керівниками комунальних підприємств були обговорені такі питання, як стан господарського комплексу, дорожнього господарства, об’єктів соціальної сфери. У ході засідання також були детально розглянуті питання стабільного забезпечення тепло-, водопостачанням та водовідведенням.
Разом з тим, під час засідання, були відзначені існуючі недоліки. Вони стосуються відсутності вуличного освітлення, незадовільного стану ізюмських доріг, недостатнього рівня проінформованості населення щодо необхідності створення ОСББ, оснащення багатоповерхівок міста тепло- та водолічильниками.
Наприкінці зустрічі Євгеній Шахненко закликав керівництво міста співпрацювати не тільки з департаментами ХОДА, а й з вищими органами державної влади, включаючи президента України. Від імені губернатора Харківської області Ігора Райніна і від себе особисто пообіцяв надавати всебічну та повну підтримку міській владі у вирішенні проблемних питань життєдіяльності міста.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 385 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar