MENU

16:51
Зустрічі з жителями району продовжуються

Голова райдержадміністрації Любов Шамрай разом з керівниками районних служб побувала в селах Кам’янської сільської ради та у Співаківці (Червоний Шахтар). Під час зустрічей з жителями зазначених сіл Любов Миколаївна розповіла про соціально-економічний стан району, впровадження та реалізацію соціальних проектів, спрямованих на відновлення та покращення об’єктів інфраструктури сіл, зупинилася на проблемах, над вирішенням яких працюватиме районна влада в найближчий період. До відома учасників зустрічей також було доведено інформацію про порядок патрулювання поліцією території району, створення комунального підприємства з метою вирішення проблем, пов’язаних з  життям як громади в цілому так і кожного громадянина окремо, про зміни у призначенні державних соціальних допомог.

З боку жителів району було багато запитань. Так учасниками зустрічі у Синичено були порушені питання щодо роботи місцевого магазину, наявності в ньому необхідного асортименту товарів, можливості відновлення роботи закладу культури у селі. Вимушених переселенців, які тут проживають, цікавив порядок отримання відмітки про тимчасове місце проживання.

Більшість запитань у Кам’янці стосувалася призначення і нарахування житлових субсидій, перерахунку пенсій. Також були питання щодо правомірності перевірки димових та вентиляційних каналів, яка проводиться на даний час у цьому населеному пункті.

Жителями села Співаківка було висловлено побажання стосовно облаштування торгівельних місць. Як зазначив Заводський сільський голова М.Чегринець, це питання вже було розглянуто депутатським корпусом сільської ради і найближчим часом буде вирішено.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 375 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar