MENU

16:44
11 грудня відбулась позачергова 3 сесія Ізюмської міської ради 7 скликання

Присутніми на сесії були 25 депутатів.
Першочерговим питанням депутати розглянули інформацію голови Ізюмської виборчої комісії Наталії Іваненко щодо визнання обраним депутатом Ізюмської міської ради Олену Петрівну Лесик, як наступною за черговістю, у зв’язку з відмовою від депутатського мандату Михайла Іщука з причини обрання його членом виконавчого комітету.
Після чого депутати розглянули ряд інших питань, які мали безпосереднє відношення до міського бюджету.


Так, було прийнято рішення придбати нову міську штучну ялинку і ялинкові прикраси на неї, придбання новорічних подарунків для обдарованих дітей і дітей із малозабезпечених сімей міста, виділені кошти на придбання шкільних підручників для 4-х та 7-х класів ІЗОШ.
Після тривалого обговорення і деяких суперечок депутати прийняли рішення виділити Ізюмському комунальному виробничому водопровідно-каналізаційному підприємству кошти із міського бюджету для погашення боргу із заробітної плати.
Заслухавши заступника Ізюмського міського голови Михайла Іщука депутати одноголосно затвердили прийняття до комунальної власності територіальної громади м. Ізюм в особі Ізюмської міської ради цілісного майнового комплексу – Державного закладу „Вузлова лікарня ст. Ізюм Статутного територіального галузевого об’єднання „Південна залізниця”.
Також депутатами було затверджено міську програму “Соціальна підтримка сімей в Ізюмі на 2015-2019 роки”, внесено зміни до міських програм соціально-економічного розвитку та до міського бюджету.
В цілому, робота депутатів була злагодженою та плідною, адже усі питання порядку денного було розглянуто та підтримано.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 523 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar