MENU

13:12
1 квітня, у Всесвітній день сміху, в Ізюмі відбувся фестиваль КВК на “Кубок Ізюмського міського голови КВК - 2016”

1 квітня в Міському Палаці культури за Кубок Ізюмського міського голови змагались веселі та кмітливі команди освітніх закладів міста: гімназій №1 “Изюмские псы” та №3 “Новые Люди”, ЗОШ №2 “Безназвания”, ЗОШ №4 “Сгущенка”, ЗОШ №5 “Уникумы”, ЗОШ №6 “Стиляги из 6-й”, ЗОШ №10 “Эпл”, ЗОШ №11 “Все включено”, ЗОШ №12 “Гламур”, Ізюмського професійного ліцею “ИПЛ”.


Також були запрошені команди Клубу веселих та кмітливих ХНУ ім. В.Н. Каразіна та НТУ ″ХПІ″, які своїми жартами та репризами показали присутнім майстер-клас доброго гумору.
Організатор фестивалю КВК - управління молоді та спорту Ізюмської міської ради за підтримки Ізюмського міського голови, відділу освіти Ізюмської міської ради, управління культури Ізюмської міської ради, Ізюмського професійного ліцею та інших організацій, які виявили бажання надати організаційну та фінансову допомогу в проведенні фестивалю КВК.
До складу журі, головою якого був Ізюмський міський голова Валерій Марченко, увійшли:
1. Фіналістка української ліги КВК “Юнівёрс”, капітан команди “НІЖКИ БУША” Харківського національного університету імені Каразіна - Юліанна Коваль;
2. Помічник ізюмського міського голови - Максим Стрельник;
3. Переможець Каразінської ліги КВК “Юнивёрс”, фіналіст Харківської відкритої міської молодіжної ліги КВК, капітан команди “Побег из ПГТ” Національного технічного університету “ХПІ” - Олександр Лях;
4. Керівник театрального колективу “ШОК”, завідуюча дозвільної діяльністю Міського палацу культури - Надія Шерстюк;
5. Заступник начальника управління молоді та спорту Ізюмської міської ради - Ярослав Вишняков;
6. Ведучий радіостанції "Класне радіо" - В'ячеслав Синицький;
7. Методист з психологічної служби методичного кабінету відділу освіти - Олег Калашников.
Команд-учасниць чекали три етапи змагань: Візитка на тему «Привіт, місто!»; Біатлон для капітанів команд та Домашнє завдання на тему «Ось ми які!».
Команди жартували не безпредметно, кожна з них піднімала місцеві питання, в тому числі і перейменування вулиць міста, і громадський транспорт, і дороги.
За результатами гри головний Кубок дістався команді ЗОШ №12 “Гламур”, дотепні жарти та артистизм яких підкорили членів журі. Також команда отримала цінні подарунки та головний приз — шкільну магнітно-маркерну дошку.
Найвищою оцінкою для команд можна вважати не тільки бали журі, а й переповнену залу, блискавичну атмосферу фестивалю та бурхливі емоції вболівальників.
Ізюмський міський голова Валерій Марченко подякував командам за гарний настрій та задоволення, які отримав він від їхніх виступів. Усім командам він вручив грамоти та цінні подарунки, а також побажав, аби команди вже почали готуватись до наступного сезону КВК.
Слід зазначити, що такий міський фестиваль КВК, який об’єднав молодь всього міста та дав можливість проявити таланти, відбувся вперше за останні 8 років і проводити його щорічно в Всесвітній день сміху знову стане доброю традицією нашого міста.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 374 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar