MENU

20:20
2 квітня в Ізюмі пройшов спортивний парад вихованців ДЮСШ

В суботу 2 квітня в спортивному залі ДЮСШ відділу освіту пройшов зразковий парад вихованців всіх спортивних відділень школи – баскетбол, футбол, волейбол, легка атлетика, кікбоксінг і тхеквондо.
Спортивне свято відвідали Ізюмський міський голова Валерій Марченко разом із своїм заступником Володимиром Мацокіним.
Валерій Віталійович виступив з привітальним словом і зазначив, що міська влада буде всебічно підтримувати спорт в нашому місті і заохочувати молодих спортсменів брати участь і перемагати на спортивних змаганнях всіх рівнів.
Після цього юні спортсмени виступили з показовими номерами і продемонстрували присутнім свої спортивні вміння та навички.
Наприкінці заходу Ізюмський міський голова Валерій Марченко разом із своїм заступником Володимиром Мацокіним вручили спортсменам почесні грамоти, а також видали кожному відділенню новий спортивний інвентар.
В Ізюмській ДЮСШ в відділені тхеквондо займаються 2 кандидати в майстри спорту – Евгенія Жила та Владислав Чеша. Чемпіони України з тхеквондо: Анастасія Шведченко, Андрій Пасаткін, Артем Барабаш. Тренер відділення з тхеквондо ДЮСШ – Віталій Палій.
В відділені кікбоксінгу займається кандидат в майстри спорту Владислав Авксемпенко та чемпіони України з кікбоксінгу: Артем Таран, Макар Сухов, Артем Хлевицький, Кирило Ковальський. Тренер відділення з кікбоксінгу ДЮСШ – Андрій Дуднік.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 401 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar