MENU

17:01
3 тур чемпіонату Ізюмського району з футболу

19 червня відбулись ігри чергового 3 туру чемпіонату Ізюмського району з футболу серед дорослих команд.

В Капитолівці пройшло капитолівське дербі, де номінальнігосподарі - футболісти«Молнії» комбінату хлібопродуктів з рахунком 2 : 0 переграли «Сатурн».

«Чистоводівка» каменя на камені не залишила від аутсайдера чемпіонату - бугаївського СК «Восток»-9 : 1, а «Темп» Бригадирівськоїсільської ради забив три сухих м’ячіу ворота кам’янської«Іскри", при томущо команди догравали матч 10 на 10, «дякуючи» потасовці, яку влаштували Михайло Нуріахметов («Іскра») і Богдан Бурлачка («Темп»). Ці гравці пропустятьчергову календарну гру через дискваліфікацію.

В турнірній таблиціпісля трьох зіграних турів без втрат іде«Темп»Бригадирівськоїсільської ради, на рахунку якого 9 пунктів, на 2 сходинку піднялась «Чистоводівка» завдяки кращій різниці м’ячівніж у «Молнії». В них по 6 залікових балів, але«Молнія» провела на одну гру більше. Оскільський «Цареборисів» пропускавцей тур, тому він змістився на 4 сходинку, а кам’янська «Іскра»зазнавши поразки в Липчанівці не спромоглась піднятись в турнірній таблиці. Ну, а «на дні»розмістились команди«Сатурн»і СК «Восток», які ще не відчули смаку перемоги.

Наступний 4-й тур було перенесено на 3 липня, тому що цієї неділі в с. Оскіл будуть проходити змагання з пляжного футболу і волейболу, присвячені 20-й річниці  Конституції України і Дню молоді.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 457 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar