MENU

15:52
АГРАРНОМУ ЛІЦЕЮ-50 РОКІВ

У 2016 році свій ювілей відзначає Ізюмський професійний аграрний ліцей. Вже півстоліття він здійснює підготовку кваліфікованих робітників з числа випускників загальноосвітніх навчальних закладів та молоді на основі базової чи повної загальної середньої освіти. Навчально-виховний процес тут забезпечують висококваліфіковані викладачі та майстри виробничого навчання. Очолює педагогічнийколектив нині Леонід Єрьомін.

Ліцей пишається своїми випускниками, багато з яких в подальшому отримали вищу освіту і стали висококласними фахівцями своєї справи. Тисячі кваліфікованих спеціалістів, що починали тут здобувати свою професійну освіту, наразі працюють в різних куточках України.

Професійний навчальний заклад має досить потужну матеріально-технічну базу. Це оснащені сучасними технічними засобами кабінетизагальної і професійно-теоретичної та загально-технічної підготовки, комп’ютерний клас, під’єднаний до мережі Інтернет, лабораторії, навчально-виробничі майстерні, парк автотранспортної та тракторної техніки. Постійно проводиться робота зі збереження та поточного ремонту діючого устаткування та обладнання, верстатів та механізмів.

В ліцеї думають не лише про якісну професійну освіту, а й турбуються про здоров’я своїх учнів, їх фізичний стан.У 2013 році було проведено капітальний ремонт спортивної зали, також тутє волейбольні, баскетбольні та інші майданчики, де проводяться заняття з фізичної культури, різноманітні спортивні змагання.

З метоюзабезпечення зручних і комфортних умов для навчання молодих людей з віддалених населених пунктів в ліцеї працює затишний гуртожиток.Декілька років тому в ньому був зроблений капітальний ремонт приміщеньта частково замінено вікна на металопластикові, встановлено сантехніку, придбанонові меблі.

Більше 300 тисяч примірників становить книжковий фонд бібліотеки навчального закладу. Є тут і електронні підручники і сучасне комп’ютерне забезпечення.

Навчальний розпорядок, позаурочна робота, дисципліна та поведінка учнів в аграрному ліцеї регламентуються єдиними педагогічними вимогами до учнів. Професії, що тут освоюються, а це: тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва, слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування, водій автотранспортних засобів, оператор комп’ютерного набору, конторський службовець, мають попит на сучасномуринку праці. Тож, молодь, що навчається в ліцеї, маєне тільки можливість отримати добру професійну підготовку і стати фахівцем обраної справи, а і реальні перспективи працевлаштування.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 383 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar