MENU

15:35
Авіамоделіст з Ізюма став срібним призером Чемпіонату України

11-12 червня 2016 року в селищі Бородянка Київської області на цивільному аеродромі класу «D» пройшов Чемпіонат України по радіокерованим планерам з електричним двигуном (клас F-5J). В змаганнях брав участь вихованець гуртка «Авіамоделювання» Ізюмського центру дитячої та юнацької творчості Ізюмської міської ради Харківської області Дашко Іван Олександрович, учень 7-А класу Ізюмської ІЗОШ І-ІІІ ступенів № 6 (керівник гуртка Мараховський Костянтин Вікторович). Іван став срібним призером цього чемпіонату, був нагороджений дипломом, медаллю та кубком.

Хлопець відвідує гурток «Авіамоделювання» з 2013 року, гідно представляє наше місто на обласних та міжнародних змаганнях. Іван неодноразовий переможець та призер різноманітних змагань: відзначений дипломом І ступеня обласного етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу науково-технічної творчості «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!», дипломом ІІ ступеня Кубку ТСО з радіокерованих моделей, 2014 рік (Етап Кубка України).

В травні 2016 року в м. Львів Іван брав участь у Міжнародних змаганнях з авіамодельного спорту «Wilga Cup F3J F5J F3K 2016», де посів ІІ місце.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 465 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar