MENU

14:24
Благодійні внески на добру справу - здоровий спосіб життя ізюмчан понад усе

Шановні ізюмчани!

Рішенням 12 сесії Ізюмської міської ради 7 скликання від 31.03.2016 р. в місті Ізюм створено БЮДЖЕТНУ УСТАНОВУ «ФУТБОЛЬНИЙ КЛУБ «КРЕМ’ЯНЕЦЬ».

Клуб має на меті проведення фізкультурно-оздоровчої діяльності, організацію та проведення спортивних занять професіоналів та любителів спорту, підготовку спортсменів до змагань з різних видів спорту, визнаних в Україні, пропаганду і популяризацію футболу в нашому місті, проведення культурно-видовищних та спортивних заходів із залученням мешканців міста усіх вікових категорій.

Для того, аби проводити яскраві та масштабні спортивні заходи, забезпечити якісну форму спортсменам, мати повний комплект спортивного інвентарю, забезпечити участь вихованців ФК “Крем’янець” в міжобласних та міжміських змаганнях, де ізюмські футболісти захищатимуть честь нашого міста, необхідна підтримка не тільки з боку держави, а й з боку тих, кому небайдужий розвиток спорту в Ізюмі, зокрема футболу, корисне дозвілля молоді та здорова нація.

Тому, шановні підприємці, меценати і всі небайдужі до розвитку спорту в Ізюмі! Просимо підтримати перший та єдиний футбольний клуб в нашому місті!

Благодійні внески спрямовувати за такими реквізитами:

Бюджетна установа Футбольний клуб «Крем’янець»

64309, Харківська область, м. Ізюм, площа Центральна, буд. 1

р/р 31554365194711

ГУДКСУ у Харківській області м. Ізюм

МФО 851011

ЄДРПОУ 40403727

Благодійні внески на проведення спортивний змагань.

З повагою,

керівник ФК «Крем’янець» Ігор Шполянський

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 418 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar