MENU

13:09
Будьте обережними! В районі зберігається високий рівень пожежної небезпеки

За прогнозами Укргідрометцентру, найближчим часом в Україні переважатиме тепла, посушлива погода. На значній території держави, в тому числі і в нашому районі, зберігатиметься високий рівень пожежної небезпеки. У зв’язку з цим,сектор цивільного захисту районної державної адміністрації звертає увагу жителів району на необхідність неухильного дотримання правил протипожежної безпеки.
Будьте вкрай обережними при використанні відкритого вогню у побуті, на відкритих територіях, під час відпочинку на природі. Не допускайте недбальства під час куріння – не викидайте недопалки, сірники.

Не нехтуйте правилами безпечного використання побутових газових та електроприладів, не спалюйте сміття та пожнивні залишки. До виконання зварювальних робіт залучайте досвідчених фахівців. Будьте вкрай обережні, працюючи з бензином, гасом, побутовими розчинниками.

Стежте, щоб сірники, запальнички не потрапляли до рук дітей, адже дитячі пустощі з вогнем – одна з поширених причин виникнення пожеж у пору шкільних канікул.

Не забувайте дотримуватись правил безпеки під час відпочинку біля водойм. Особливо пильнуйте за дітьми!

Крім того, пам'ятайте, що тривале перебування на вулиці у спекотну погоду може зашкодити вашому здоров'ю.

Категорія: Новости Харьковщины | Переглядів: 463 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar