MENU

14:11
Діти з «Орлятка» побували на Ізюмському КХП

Проведення Днів відкритих дверей на виробництві - це напрямок інформаційно-консультаційної та профорієнтаційної роботи, спрямований на ознайомлення з особливостями виробництва підприємств, змістом професій, які користуються попитом на ринку праці.
Метою проведення заходів є надання роботодавцю можливості презентувати власне підприємство, показати соціальне забезпечення працівників та робочі місця, представлені на підприємстві, орієнтувати молодь на вибір майбутньої професії. Під час таких заходів відвідувачі мають можливість спілкування з потенційним роботодавцем. В процесі спілкування налагоджується відкритий діалог між усіма присутніми, зацікавлені особи мають можливість отримати відповіді на всі питання.
 В рамках проведення Дня відкритих дверей підприємства Ізюмським міськрайонним центром зайнятості 23 липня 2015 року на Ізюмському комбінаті хлібопродуктів, що є філією ПАТ "Державна продовольчо-зернова корпорація України", проведено професіографічну екскурсію для неповнолітніх дітей, які перебувають на відпочинку та оздоровленні в ПЗОВ "Орлятко".
Під час заходу вихованці закладу ознайомилися з усіма етапами процесу виробництва комбікормів, відвідали цехи та були ознайомлені з пультом керування виробництвом та дізналися, що Ізюмський комбінат хлібопродуктів одна з 44 філій, що входять до складу найбільшого в сільському господарстві України публічного акціонерного товариства "Державна продовольчо-зернова корпорація України". Ізюмський КХП є лідером в системі виробництва хлібопродуктів на Слобожанщині і одним з провідних підприємств по виробництву комбікормів на Україні. Чверть століття як підприємство випускає комбікорми розсипні, гранульовані і у вигляді крупки, давно переступивши за мільйонну тонну. Якість продукції, що виготовляється, є головним принципом благополуччя і стабільності роботи підприємства. Основні види діяльності Ізюмського КХП - надання послуг зі зберігання і переробки зернової сировини, олійних культур, а також виробництво усіх видів комбікормів, затребуваних на ринку України.
174 робітники, які працюють на комбінаті, роблять вирішальний вплив на успішність діяльності Ізюмського КХП, і значною мірою зміцнюють позиції комбінату на сільськогосподарському ринку прагнення до вдосконалення кадрового складу в складі з розумінням стратегії, тактики розвитку і впровадженні нових технологій, закріплюють і удосконалять основні принципи Ізюмського комбінату хлібопродуктів. Підприємство і його фахівці є активними учасниками всіляких семінарів, конференцій, нарад, виставок, прагнуть крокувати в ногу з часом. 
Ізюмський МРЦЗ.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 370 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar