MENU

15:14
До виконання своїх повноважень приступили депутати Бригадирівської сільської ради VII скликання

5 листопада в ході першого засідання сесії Бригадирівської сільської ради VII скликання визнано повноваження новообраних депутатів і сільського голови – Жернового Володимира Миколайовича, обраного на цю посаду втретє.

Кандидатів очолити Бригадирівську громаду було п’ятеро – діючий сільський голова, Інесса Аліфірова, Вячеслав Мальцев, Олег Соломко та Борис Шеремет. Володимир Миколайович впевнено здобув перемогу, отримавши майже 58% голосів виборців, що більш ніж вдвічі перевищує другий результат (21,8% у В.Мальцева).

Секретарем сільської ради знову обрано Світлану Оберемок. Світлана Іванівна працює в Бригадирівській сільській раді на цій посаді вже декілька скликання поспіль (з 1989 року).

До складу депутатського корпусу сільради ввійшли 14 депутатів - 7 чоловіків і 7 жінок. Середній вік сільського депутатського корпусу становить близько 50-ти років, 4 депутати мають вищу освіту, 1 – середню-спеціальну та 9 – загальну середню освіту.

На першому сесійному засіданні також було затверджено склад виконкому у кількості 6 чоловік та прийнято рішення про утворення трьох постійних депутатських комісій сільської ради. 

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 336 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar