MENU

21:22
Доля книги формує долю людини

До Всесвітнього дня книги і авторського права, який відзначається щорічно 23 квітня, працівники читальної зали центральної районної бібліотеки оформили для своїх користувачів розгорнуту книжкову виставку "Її величність книга". На виставці представлені книги від шедеврів світової класичної літератури до творів сучасних письменників: Т. Драйзер і Д. Голсуорсі, О.Довженко і В.Барка, В.Шкляр і Л.Дашвар та інші. Тут також розміщені збірки місцевих авторів – ізюмських поетів.

У своєму виступі на радіо з нагоди  Всесвітнього дня книги і авторського права директор Ізюмської ЦРБ В.Лисаченко зазначила, що книга була і залишається незамінним супутником людини, її мовчазним радником, всезнаючим помічником, невичерпним джерелом мудрості, і для цього книга повинна бути правдива, талановита, не байдужа, впливова.

Доречно згадати, що 2 квітня визнано Міжнародним днем дитячої книги. Адже потрібно пам’ятати, що дитині з малих років необхідно прищеплювати любов до читання, пізнання нового через книги.

На абонементі Ізюмської ЦРБ для маленьких відвідувачів оформлено дитячий куточок «Світ дитинства, фантазій і мрій», де на них чекають цікаві та захоплюючі книги та журнали. Барвисті, яскраві малюнки та поробки давно стали невід'ємною складовою дитячого читання. Тож, на художньо-декоративній виставці «Руками створена краса» демонструються творчі роботи маленьких читачів за прочитаними ними книгами. Діти в своїх роботах проявили  майстерність, вміння та фантазію і це приносить  задоволення і позитивний настрій для всіх відвідувачів бібліотеки.

Всесвітній день книги і авторського права, а також Міжнародний день дитячої книги, це - данина поваги до книг та авторів. Тож вітаємо  всіх книголюбів та авторів з цими святами.

 

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 391 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar