MENU

19:09
ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ УЧАСНИКІВ АТО РОЗПОЧИНАЄ СВОЮ ДІЯЛЬНІСТЬ

У вересні цього року під час зустрічі з демобілізованими військовослужбовцями Ізюмщини та членами їх сімей було висунуто ініціативу щодо створення громадської організації, яка б об’єднала учасників АТО міста та району

і стала координатором зусиль у забезпеченні захисту їхніх прав. Тоді ж відбулися установчі збори по заснуванню Ізюмської міськрайонної громадської організації «Спілка ветеранів антитерористичної операції».

За словами Віталія Смолярова, який на даний час очолює це об’єднання, для повноцінного функціонування організації вже зроблено чимало. Якщо це виразити у відсотках, то 90% зроблено. На сьогоднішній день до її складу входять 7 чоловік, тож головним завданням на найближчий період є збільшення чисельності організації. До її діяльності будуть залучатися демобілізовані учасники АТО.  Проблемним постає питання стосовно фінансового забезпечення, що надасть можливість вирішувати питання різного характеру. Також голова громадської організації зазначив, що на кінець січня планується проведення перших зборів широкого загалу учасників АТО.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 711 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar