MENU

11:39
Інспектори Ізюмського відділку поліції затримали 27-річного хлопця поцупившого мобільний телефон

До чергової частини Ізюмського відділку поліції 01.01.2016 звернулася 22-річнамісцева мешканка, яка повідомила, що у неї зник мобільний телефон «Samsung GT-7262» вартістю близько 1000 гривень.

Інспектори поліції відразу почали встановлювати всі обставини зникнення мобільного телефону. З’ясувалося, що напередодні,потерпіла, в компанії 15 чоловік, святкувала новорічного свята та після повернення до власного помешкання, помітила зникнення мобільного телефону. Після того, як дівчина виявила зникнення телефону, відразу почала обдзвонювати своїх знайомих та встановлювати місце знаходження мобільного телефону, але усі відповідали, що мобільний телефон вони не бачили.
Під час довгих пошуків поліцейськими було проведено ряд слідчо-оперативних дій, які допомогли знайти зниклий телефон. Розслідування показало, що мобільний телефон поцупив один з присутніх на святі хлопців. Під час допиту хлопець пояснив, що в той вечір він був у стані сильного алкогольного сп’яніння і тому вирішив узяти мобільний телефон, який лежав на відкритому місці протягом тривалого часу. Протверезівши наступного дня і знайшовши у себе в кишені несподівану знахідку, хлопець вирішив не повертати телефон, так як останньому було соромно за те що він скоїв крадіжку.
Речовий доказ вилучено. Слідчим відділенням Ізюмського відділу поліції. Харківській області було відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.Слідство триває.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 344 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar