MENU

13:11
Інспектори Ізюмського відділку поліції затримали 29 - річного чоловіка за крадіжки у магазині.

До чергової частини Ізюмського відділку поліції звернулася 48-річна мешканка с. Довгеньке, яка повідомила, що невідомий в період з 15.09 по 29.11.2015 тричі проникав до орендованого нею магазину, звідки таємно викрадав речі особистої гігієни, одяг, взуття, продукти харчування та гроші – на загальну суму близько 3 тис. гривень. 
Встановлено, що о 23-00 до Ізюмського відділку поліції зателефонувала 48-річна жінка і повідомила, що з орендованого нею магазину виходить чоловік з двома великими господарчими сумками. У найкоротший час прибувши на місце злочину оперативники відразу почали шукати злодія, через деякій час було затримано зловмисника, ним виявився 29-річний житель с. Довгеньке.
З пояснень останнього стало відомо, що він перебивається дрібними підробітками та частенько випиває оковиту, на життя грошей постійно не вистачає. Так 15.09.15 року він випивав удома та переглядав художній фільм, в сюжеті якого було відмикання дверей за допомогою підборки ключів, поміркувавши останній, почав збирати ключі, які були у нього дома і у ночі направився до місцевого продовольчого магазину, де один з ключів відімкнув двері магазину, потрапивши у середину чоловік назбирав усі необхідні йому продукти харчування та гроші, з каси та замкнувши двері магазину, пішов додому. Продуктів вистачило до жовтня місяця, а так, як власниця магазину не заявила до поліції, то чоловік, тим же способом скоїв повторний злочин. Пройшло знову декілька тижнів, зловмисник цілей день випивав оковиту, а по її закінченню вирішив, щоб поповнити свої грошові та продовольчі запаси потрібно «старим» добре відомий йому способом, так і зробив, прийшовши до магазину, чоловік почав відмикати замок, зрозумівши, що замок було замінено і він пішов додому за інструментом, щоб зірвати замок, знову потрапивши до магазину він діяв по старій схемі – гроші, харчі і одяг, набравши усякого добра, злочинець почав покидати магазин і тут почув крики, що його побачили, залишивши сумки 29-річний чоловік втік. З пояснень затриманого стало відомо, що спочатку він пішов на злочин, тому що був п’яний, а наступні крадіжки вже скоював, тому що не наступило відповідально після першої крадіжки.
Слідчим Ізюмського відділу поліції у Харківській області було відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.
Слідство триває.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 422 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar