MENU

12:45
Інтереси Студенокської громади в сільській раді будуть представляти 14 депутатів

12 листопада перший заступник голови районної державної адміністрації Дмитро Кіян взяв участь у пленарному організаційному засіданні сесії Студенокської сільської ради сьомого скликання. До складу даної сільської ради входять села Студенок, Яремівка та Пасіка.

На сесії було заслухано повідомлення секретаря сільської виборчої комісії Світлани Папірної про результати виборів депутатів сільради і сільського голови та визнано їхні повноваження.

Представляти інтереси місцевих жителів в сільській раді будуть 14 депутатів. У порівнянні з минулим скликанням сільський депутатський корпус майже не змінився. Нові депутати обрані лише у двох одномандатних виборчих округах.Студенокським сільським головою обрано вже втретє Володимира Бурлаку. 25 жовтня свої голоси за Володимира Леонідовича віддали 328 із 484 (67,8%) виборців, які брали участь у голосуванні. Яна Шеремет, яка також балотувалася на цю посаду, отримала 29,5% голосів.Дмитро Кіян привітав депутатів та сільського голову з нагоди обрання, побажав подальших успіхів у вирішенні важливих питань територіальної громади, конструктивної співпраці з районною владою та висловив впевненість, що Студенокська сільська рада докладе всіх зусиль, щоб бути економічно самодостатньою.

Секретарем сільської ради депутати знову обрали Галину Лобко, яка має багатий досвід цієї роботи. На посаді секретаря Студенокської сільської ради Галина Вікторівна працює 25 років.

На першому сесійному засіданні було також затверджено виконавчий комітет сільради у складі 11 осіб та три постійні депутатські комісії. Було вирішено, що комісію з питань самоврядування, бюджету, планування, фінансів і цін, дотримання законодавства та правопорядку в кількості 5 осіб очолить Світлана Поклонська, з питань соціально-економічного і культурного розвитку, охорони здоров’я, материнства і дитинства, у справах молоді, освіти, культури і спорту, побутового і торгівельного обслуговування, транспорту та зв’язку, соціального захисту населення в кількості 4 депутатів – Сергій Алєксєєнко, з питань аграрного комплексу, розвитку села, екології, регулювання земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища, ЖКГ, підтримки підприємництва в кількості 4 осіб – Любов Савченко.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 422 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar