MENU

14:39
Ізюм приєднується до електронної системи держзакупівель ProZorro

Слідом за міністерствами та відомствами, добровільно на використання електронної системи держзакупівель ProZorro переходять місцеві органи влади. Не виключенням став і Ізюм. Перехід почнеться з допорогових закупівель вартістю до 200 тис грн для товарів і послуг і до 1,5 млн для робіт. А до кінця року, згідно з Законом «Про публічні закупівлі» всі державні закупівлі в Україні будуть переведені в електронний формат.

21 червня в приміщенні виконавчого комітету Ізюмської міської ради представниками Департаменту економіки Харківської обласної державної адміністрації спільно з учасником системи електронних державних закупівель ProZorro порталом „Держзакупівлі.онлайн” (авторизований за наказом Мінекономрозвитку від 31.03.2016 року №570) проведено семінар для фахівців сфери державних закупівель міста та району: виконавчих органів влади, комунальних підприємств, комунальних установ та організацій. У семінарі взяли участь близько 160 осіб. Мета такої зустрічі - ознайомлення з системою електронних закупівель ProZorro та з можливостями електронного майданчика.

На семінарі були роз’яснені норми законодавства щодо державних закупівель та продемонстровані практичні механізми використання системи ProZorro на прикладі роботи порталу„Держзакупівлі.онлайн”. Після завершення інформаційно-навчальної частини семінару були надані відповіді на чисельні питання представників бюджетних установ міста та розпорядників бюджетних коштів.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 370 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar