MENU

16:23
Ізюмчани долучились до всеукраїнської екологічної акції “ЧистоФест - приберемо наше місто гуртом”!

Така акція щорічно проводиться з метою об’єднання людей для боротьби з проблемою накопичення сміття і залучення уваги громадськості до захисту навколишнього природного середовища.

В рамках зазначеної акції 23 квітня працівники управління ЖКГ, відділу землевпорядкування, містобудування, архітектури та ГІС, дозвільного центру, реєстраційної служби, центру реабілітації, служби дітей провели прибирання території центрального пляжу та прибережної зони вздовж річки Сіверський Донець від побутового та будівельного сміття, проведено обрізку гілок, ліквідовано карантинні чагарники, вивезено приблизно 2 тони відходів різного характеру.

Працівники виконавчого комітету Ізюмської міської ради упорядковували Центральний парк міста: пофарбували лавочки, урни для сміття, побілені дерева, прибрані клумби.

Акція “ЧистоФест - приберемо наше місто гуртом” триватиме й надалі, і це зробить наше місто чистішим та привабливішим. Якщо кожен із нас, мешканців міста, візьме активну участь у цій добрій справі, то ми, своєю працею, створимо умови, сприятливі не лише для нашої життєдіяльності, а й для майбутнього.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 486 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar