MENU

18:57
Ізюмщина - це надійний тил

Ні для кого не е таємницею, що місто Ізюм знаходиться у буферній зоні дякуючи Нашим Захисникам! Саме через Ізюм і вдень, і вночі їдуть колони роду козацького! Через великий потік військової техніки, Наші Воїни, часто-густо, перебувають у нас на території залізничного вокзалу двоє і більше діб. Із забезпеченням сухпайків у хлопців все гаразд, але їм, також, необхідно постійно харчуватися і першими стравами! Крім того, з приходом холодів актуальними стають і гарячі напої!

Саме тому Громадська Організація "Громадська Ініціатива Ізюмський Шлях" виступила з ініціативою організувати поблизу території залізничного вокзалу щодобове чергування волонтерів із залученням польової кухні!

Пообіді 12 грудня 2015 року активісти Громадської Організації "Громадська Ініціатива Ізюмський Шлях" встановили польову кухню і нагріли 125 л кип'ятку! До пізнього вечора частували хлопців чаєм та кавою з печивом! Хлопці з радістю прийняли Нашу допомогу, адже, на гарячі напої у холодну днину грошей не напасешся! Поспілкувавшись з ними, виявилося, що вже третій день вони перебувають в Нас на території залізничного вокзалу! Було вирішено приготувати хлопцям першу страву.

Наступного дня Ми зварили побратимам смачної ухи та напоїли їх гарячими напоями! Ввечері хлопці ситі та щасливі вирушили у довгу путь! Нехай їх Бог береже!

Нашим вчинком Ми показали, що Ізюмщина - це надійний тил, а Наші містяни чуйні та добрі люди, які можуть прийти на допомогу у будь-який час! Саме завдяки нашим патріотично налаштованим громадянам Нам і вдалося провести цей захід! Окрема подяка голові районної державної адміністрації Любові Шамрай, Андрію Соскову, Анатолію Павленку, Леоніду Щибрі, Миколі Квітці, Сергію Потапенку, Ользі Горбаньовій, Михайлу Жорніченку, Ігорю Горностаєву, Дмитру Кіяну, Артему Заїці, Ірині Бережній, Світлані Кузьменко і багатьом іншим волонтерам, які допомагали хто чим міг.

В планах на цьому ж місці забезпечити в зимовий період постійне чергування волонтерів, які своєчасно змогли б прийти на допомогу Нашим бійцям!

Звертаємося до усіх волонтерських груп Ізюмщини, окремих активістів і патріотично налаштованих громадських об'єднань, яким не байдужа доля України, в кого є можливість приділити частинку свого життя добрій справі!

ПІДТРИМАЄМО СВОЮ АРМІЮ, ВРЯТУЄМО КРАЇНУ!

Тільки разом Ми непереможні!

Категорія: Ізюмський шлях | Переглядів: 552 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar