MENU

16:18
Ізюмські депутати змінили розмір ряду місцевих податків і зборів

Пленарне засідання вісімнадцятої сесії Ізюмської міської ради розпочалося зі збою реєстрації депутатів. Процедуру доводилося повторювати кілька разів, аби домогтися відповідності результатів електронної системи з паперовою фіксацією. Врешті, було оголошено технічну перерву, аби остаточно встановити, що на засідання з різних причин не прийшло шість народних обранців. Присутність 29 депутатів дозволяла мати кворум для прийняття необхідних рішень.


У «тридцятихвилинці» депутат Олександр Покровський передав подяку водіїв міському голові Валерію Марченку за організацію ремонту проїжджої частини доріг Ізюма. Особливо, що стосувалося перехрестя вулиці Генерала Недбайло та вулиці Європейської ( колишньої Комсомольської). Тепер там упорядковані навіть узбіччя. Разом з тим він порушив питання щодо роботи флюорографічного обладнання міської поліклініки. За словами Олександра Петровича, воно не лише морально застаріле, а й задля безпеки потребує, перенесення в інше місце оздоровчого закладу.
У розвиток соціальної теми присутні дізналися про виконання депутатських запитів, які були затверджені на минулій сесії. Як повідомив міський голова, народні обранці Віталій Нехода, Олександр Покровський, Олександр Явдокименко та інші отримали відповіді у встановлений регламентом термін.
Чимало уваги було приділено змінам та доповненням до рішення Ізюмської міськради «Про встановлення місцевих податків і зборів та ставок акцизного податку». Про це доповів заступник міського голови з питань економіки та фінансів Костянтин Петров.

Відео і текст М.Калюжного.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 451 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar