MENU

17:38
Ізюмські фахівці визнані кращими

За результатами роботи у першому півріччі поточного року відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Ізюмському районі визнано кращим у країні.

Відповідне рішення про нагородження трудового колективу відділення заохочувальною перехідною відзнакою було прийнято на розширеному засіданні Колегії виконавчої дирекції Фонду 29 жовтня.

Фахівці відділення в Ізюмському районі реалізують державну політику у сфері контролю за додержанням законодавства про соціальне страхування від нещасного випадку. Одним із головних їх завдань є відшкодування шкоди потерпілим своєчасно і в повному обсязі. За словами в.о. начальника Владислава Дубинського, кожному спеціалісту відділення притаманні такі риси як доброзичливість, працьовитість та принципове ставлення до роботи.

"Ми намагаємося ефективно та стабільно працювати на благо людей, які зазнали лиха, адже у більшості випадків саме від нашої роботи залежить їх подальша доля. Охорона життя і здоров'я працюючих від впливу небезпечних та шкідливих виробничих чинників має важливе соціальне значення, так як здоров'я працівників є національним багатством держави, оскільки безпосередньо впливає на працездатність людини, а відтак – на її добробут і подальший розвиток держави", - відзначає в.о. начальника.

Сьогодні, 3 листопада, за участі голови районної державної адміністрації Л.Шамрай, відбулася зустріч керівників виконавчої дирекції Фонду у Харківській області з фахівцями Ізюмського відділення. Начальник обласного управління Валерій Предко вручив Владиславу Дубинському нагороду трудовому колективу – Диплом "Краще відділення" за сумлінну працю, активну участь та вагомий внесок у розробку і реалізацію правових, організаційних та фінансово-економічних заходів із загальнообов'язкового державного соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 344 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar