MENU

16:20
Ізюмські поліцейські дбають про тих, хто має мопеди та велосипеди

Як відомо, злочинці «беруть все, що погано лежить». У нашому випадку – «скоюють угони усього, що погано охороняється». Крадії нічого не залишають поза увагою. Кількість випадків незаконного заволодіння мототранспортом та велосипедами зріс за 2015-й і три місяці 2016-го років на 15%. 
До відділку поліції надійшло 40 повідомлень про крадіжки. Усі випадки відбувалися в громадських місцях. Двохколісні транспортні засоби були залишені власниками без належного нагляду. Тож, аби попередити такі злочини, ізюмські правоохоронці вирішили провести профілактичні заходи. З багатьма власниками вели бесіди, на вулицях міста посилили патрулювання тощо.
Статистика показує, що головними причинами угону є слабка технічна захищеність двоколісного транспорту, а також недбале відношення власників до вибору місця «парковки». Часто власники залишають їх на стоянках, що не охороняються, або просто залишають їх біля будинку або магазину, не приєднуючи ланцюжком до огорожі. 
Дається взнаки несвоєчасне звернення по допомогу. Наголошуємо, що у разі незаконного заволодіння мототранспортом чи велосипедом слід негайно звертатися до відділу поліції.
А взагалі, радимо не забувати ключ у замку мопеда. Велосипед або мопед треба фіксувати ланцюжком до стійкої опори. Слід обладнати мототранспорт засобами охоронної сигналізації. Не варто залишати двоколісний транспорт на тривале зберігання в дворах та під’їздах житлових будинків, поза гаражами і парковками.
Пам'ятайте! Уважне відношення до свого майна позбавить Вас від неприємних моментів.
Прес-служба Ізюмського відділу поліції.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 435 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar