MENU

10:27
Ізюмські поліцейські зустрічають школярів

Протягом двох тижнів в стінах підрозділу поліції будуть проводитися екскурсії для дітей Ізюмщини. З досвіду попередніх років зацікавленості дітлахів до роботи поліцейських та з метою профілактики малолітньої злочинності, керівництвом підрозділу було вирішено проводити екскурсії для школярів нашого міста.

Першими до Ізюмських поліцейських завітали учні 4-х класів. Знайомство дітлахів з підрозділом почалася з чергової частини, тут вони мали змогу дізнатися, як надходять дзвінки на чергову частину, та побачили, як черговий доправляє наряд патрульної поліції на місце вчинення злочину. Після діти попрямували до кабінетів оперативних співробітників та слідчих, де їх гостинно запрошували та розповідали про основні напрямки в роботі. Ознайомившись з рутинною роботою правоохоронців, діти піднялися на четвертий поверх підрозділу, де розташований музей з цінними експонатами та фотографіями 60-річної історії підрозділу.

Після знайомства з історією відділу поліції, дітей познайомили зі спеціальними засобами та учбовою зброєю, яка перебуває на озброєнні поліцейських, дітям дозволи потримати зброю та пофотографуватися з нею.

Наступним місцем проведення екскурсії стали вольєри зі службовими собаками та розповіді про вміння і навички, четверолапих стражів правопорядку.

Наостанок дітлахів було проведено до штрафмайданчику, де привелася профілактична бесіда з дотримання правил дорожнього руху та на прикладі понівечених автівок розглядалися наслідки недотримання цих правил.

Школярі залишись надзвичайно задоволеними проведеним заходом, адже за час, проведений в гостях у правоохоронців, вони дізналися багато цікавого про роботу поліцейських та отримали корисну інформацію з правових питань.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 432 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar