MENU

16:33
ІЗЮМСЬКІ ПРИЛАДОБУДІВНИКИ РЕКОРДНО ЗБІЛЬШИЛИ ОБСЯГИ ВИРОБНИЦТВА У 2015 РОЦІ

Державне підприємство “Ізюмський приладобудівний завод”, що входить до складу ДК “Укроборонпром”, у 2015 році виробило товарів на рекордні 140 млн грн. Державне оборонне замовлення виконується з випередженням графіків.
У 2015 році підприємство реалізувало продукції майже на 136,7 млн грн, тоді як у 2014 році цей показник складав 98,5 млн грн. Середня заробітна плата на підприємстві виросла вдвічі у порівнянні з 2014 роком, кількість робочих місць – значно збільшилась.
Минулого року ДП “Ізюмський приладобудівний завод”, у рамках виконання програми Держконцерну “Український щит”, скерувало на капітальні інвестиції втричі більшу суму, ніж у 2014 році, – майже 3 млн грн. Ця стратегія спрямована на високотехнологічне виробництво, перехід на міжнародні стандарти НАТО й оперативне оснащення армії найсучаснішими зразками озброєння.
У 2016 році завод планує виконати низку замовлень загальною вартістю 103 млн грн.
Нагадаємо, у 2015 році підприємства-учасники «Укроборонпрому» передали Збройним Силам України 2 036 одиниць відремонтованого озброєння та військової техніки. Державне оборонне замовлення було виконане на 100% зі значним випередженням графіку.
Державне підприємство “Ізюмський приладобудівний завод” спеціалізується на  оптичному скловарінні та виробництві лінз для об'єктивів (окулярів), призм спектральних різних конфігурацій, дзеркал сферичних (плоских), триплексів приладових, світлофільтрів різного призначення, об'єктивів видимій та інфрачервоній областей спектра, а також виробляє друковані плати.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 526 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar