MENU

10:58
Ізюмський міський голова Валерій Марченко нагородив переможців міського конкурсу «Новорічні барви 2016»

В номінації «Найкраща новорічна садиба приватного сектору» перемогу отримала Наталія Донець, за прикрашання будинку по вул. Пролетарська.
Найкраще оформленим об’єктом торгівлі став магазин «Продукти» по вул. Філатова 1 Б.
В номінації «Найкраще новорічне оформлення фасаду адміністративної будівлі» переміг колектив Ізюмської об’єднаної державної податкової інспекції ГУ ДФС у Харківській області. Ізюмський міський голова Валерій Марченко привітав переможців, вручив їм почесні грамоти і грошову винагороду 1 000 грн. А також подякував за активну громадську позицію і вагомий внесок у культурний розвиток міста напередодні новорічних та різдвяних свят.
Нагадаємо, що конкурс «Новорічні барви 2016» проводився з 25 грудня 2015 року по 14 січня 2016 року з метою створення незабутнього, казкового та яскравого настрою в Ізюмі на Новорічні та Різдвяні свята.
 
Ізюмський міський голова Валерій Марченко з переможцями в номінації «Найкраще новорічне оформлення фасаду об’єкту торгівлі»

Ізюмський міський голова Валерія Марченко з переможцями в номінації «Найкраща новорічна садиба приватного сектору»

Ізюмський міський голова Валерія Марченко нагороджує колектив Ізюмської об’єднаної державної податкової інспекції ГУ ДФС у Харківській області за найкраще новорічне оформлення фасаду адміністративної будівлі

 

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 463 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar