MENU

10:50
Ізюмський міський голова Валерій Марченко зустрівся з дітьми-сиротами

12 травня вперше відбулась зустріч Ізюмського міського голови Валерія Марченка з дітьми-сиротами, які цього року залишать стіни рідних шкіл, та їх опікунами. Зустріч пройшла в теплій, невимушеній атмосфері. Присутніми були також заступник голови Володимир Мацокін, начальник управління праці та соціального захисту населення Надія Петрова.

Валерій Віталійович привітав випускників і побажав їм успішно пройти ЗНО. Разом з тим подякував їхнім опікунам за турботу та підтримку, яку вони надають дітям-сиротам. Наголосив, що закінчивши загальноосвітні навчальні заклади, випускники стають на самостійну дорослу стежку життя, тому їм необхідно відповідально поставитись до обрання майбутньої професії і від них самих залежить, яких успіхів вони досягнуть.

Безпосереднє спілкування дітей з міським головою та його заступником швидко переросло в дружню бесіду. Юні гості радо розповідали про плани на майбутнє, яку професію збираються опанувати, про свої захоплення та мрії.

Згідно Комплексної програми соціального захисту населення м. Ізюм на 2016-2020 рр. діти-сироти з нагоди закінчення середніх загальноосвітніх закладів отримали одноразову адресну грошову допомогу.

Наприкінці заходу Валерій Марченко зазначив, що такі зустрічі стануть доброю традицією в нашому місті, а міська влада за можливості надаватиме усю необхідну допомогу.

 

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 450 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar