MENU

14:12
Керівництво міста з робочою поїздкою відвідало ВАТ «Ізюмський тепловозоремонтний завод».

6 квітня Ізюмський міський голова Валерій Марченко на чолі тимчасової комісії виконавчого комітету Ізюмської міської ради відвідав ВАТ «Ізюмський тепловозоремонтний завод».
Під час робочої поїздки члени комісії оглянули очисні споруди заводу та поспілкувалися з арбітражним керуючим, ліквідатором ВАТ «ІТРЗ» Сергієм Саутенком про стан справ на підприємстві, особливо з виплатою заборгованості по заробітній платі.
За результатами перевірки було прийнято рішення членам комісії опрацювати проектну документацію по заводу для подальшого розгляду питання доцільності прийняття очисних споруд до комунальної власності.
А також ліквідатор ВАТ «ІТРЗ» Сергій Саутенко запевнив Ізюмського міського голову Валерія Марченка в тому, що всі працівники заводу вже отримали перші виплати по заборгованості, але в зв’язку з тим, що підприємство припинило господарську діяльність, кошти для погашення боргу перед працівниками виділяються тільки з плати за оренду приміщень ВАТ «Ізюмський тепловозоремонтний завод».
Наразі вживаються всі заходи для залучення до Ізюма інвесторів, які зацікавлені пропозиціями по оптимізації заводу, але ситуація ускладнюється через, те що наше місто знаходиться у безпосередній близькості з Донецькою та Луганською областями, в яких зараз проводиться антитерористична операція.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 484 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar