MENU

22:29
Колектив ІКХП вшанував своїх героїв

8 травня в актовій залі Ізюмського комбінату хлібопродуктів відбулося вшанування працівників підприємства – воїнів АТО, які захищали свою Батьківщину на Донбасі від гібридної навали колаборантів-зрадників України, змішаних з найманцями та ганебними «зеленими чоловічками»-«відпускниками», що без шевронів та знаків відмінностей перетинали на танках захоплені кордони нашої країни зі сторони північного так званого «воєнторгу».

Вощаний Сергій, Сіненков Антон і Старченко Олександр – ці хлопці не сховалися і не втекли в сусідню країну, яка швидко надає прихисток на період своєї ж агресії, а мужньо стояли на захисті нашого мирного життя. Віддячити їм напередодні свята Перемоги вирішили керівник ІКХП, депутат облради Вісхан Ісламов та колектив заводу. В своїй промові Вісхан Алавдійович закликав любити Батьківщину, шанувати героїв, пам’ятати воїнів, загиблих у війнах, допомагати ветеранам не тільки словом, а й ділом.

Заступник голови РДА Дмитро Кіян у своєму виступі сказав, що двох воїнів з трьох присутніх знає особисто, та подякував їм за мирне небо над головою і за те, що ніхто з нас, окрім самих учасників АТО, не знають жахів війни.

Ізюмська поетеса Тетяна Гребенюк зачитала присутнім свої вірші, почавши з нового, написаного спеціально для цієї зустрічі, та подарувала воїнам останню збірку своїх віршів «Вишиванка».

Захід було завершено невеличким дитячим концертом та заключним словом директора підприємства.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 431 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar