MENU

21:11
Костянтин Петров: Продаж алкоголю та тютюнових виробів неповнолітнім карається штрафом

22 квітня під головуванням заступника Ізюмського міського голови Костянтина Петрова відбулось засідання адміністративної комісії. На порядку денному членами комісії було розглянуто п’ять справ мешканців міста за порушення адміністративного законодавства.

На комісії було розглянуто протокол, складений працівниками Ізюмського відділу поліції, на продавчиню одного із торговельних закладів, яка продала алкоголь та цигарки неповнолітнім особам. Членами комісії вирішено притягнути працівницю магазину до відповідальності у вигляді штрафу 510 грн (максимальний 1700 грн). Слід зазначити, що адміністративне стягнення чекає і на власника торгової точки у розмірі 6 800 грн.

За ст.152 КУпАП “Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою території населених пунктів” було розглянуто три протоколи за несанкціоновану торгівлю продуктами харчування за межами Центрального ринку, які були складені управлінням житлово-комунального господарства. Комісією було прийнято рішення про накладення адміністративних стягнень у вигляді штрафу 340 грн з кожної особи, яка скоїла дане адміністративне правопорушення.

Шановні підприємці нашого міста!

Закликаємо вас посилити особистий контроль за дотриманням продавцями торгових точок норм закону щодо заборони продажу алкоголю та тютюнових виробів особам, які не досягли 18-річного віку! Рекомендуємо проводити профілактичні бесіди з працівниками, аби ті були пильними та у разі необхідності вимагали у юних покупців документи.

Адже кожен з нас відповідає за майбутнє покоління та здоров’я нації!

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 312 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar