MENU

13:23
Костянтин Петров: Відсутність укладеної угоди на вивіз сміття загрожує мешканцям міста адміністративним штрафом

11 березня під головуванням заступника Ізюмського міського голови Костянтина Петрова відбулось засідання адміністративної комісії. На порядку денному членами комісії було розглянуто 4 справи мешканців міста за порушення адміністративного законодавства, надані спеціалістами житлово-комунального господарства та Ізюмським відділом поліції.
За наслідками розгляду матеріалів, які надійшли до комісії, троє громадян, які скоїли адміністративні правопорушення, притягнуті до відповідальності у вигляді штрафу на загальну суму 935 грн.
Основними адміністративними правопорушеннями, які були розглянуті на засіданні адміністративної комісії є порушення Правил благоустрою міста, серед яких несанкціоноване розміщення реклами, відсутність у підприємця належним чином укладеної угоди на послуги з вивезенням побутових відходів та сміттєвого контейнера біля торгової точки.
Громадянці, яка порушила правила утримання собак і котів на подвір’ї житлових будинків, було винесено попередження про недопущення вчинення в майбутньому протиправних дій.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 379 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar