MENU

17:55
Лозівські машини матимуть представництва у Європі

Лозівськими машинами – сільгосптехнікою ЛКМЗ – зацікавились європейські дилери. Про співпрацю з Лозівським ковальсько-механічним заводом і УПЕКом загалом вони домовились на виставці агротехніки у Німеччина, яка проходила 8-14 листопада.

Землеобробну техніку України у Ганновері представляв єдиний виробник – Лозівський ковальсько-механічний завод. Європейців зацікавили короткі борони Лозівських машин – найбільше енергоефективністю, розповів директор з маркетингу і продажу УПЕК Роман Гіршфельд.
Компактні і водночас продуктивні розробки українців оцінили європейські дилери – 10 компаній. Вони вже ведуть переговори щодо продукції ЛКМЗ та УПЕКу. Тепер Лозівські машини матимуть представництва у Європі. За словами Романа Гіршфельда, європейці розглядають ЛКМЗ не лише, як виробника, але й як локалізацію для своєї продукції в Україні. На базі лозівського заводу можуть збирати іноземну сільгосптехніку і виготовляти ключові деталі для неї. Робитимуть лише ті агрегати, які не виготовляє ЛКМЗ. Це доповнить лінійку знарядь, які випускають у Лозовій.


Адаптувати іноземні агрегати допоможуть учасники агрокластеру – об'єднання виробників та науковців. Його створили влітку на базі ЛКМЗ.
Ганновер – це нова перспективна вершина, яку взяв Лозівський ковальсько-механічний завод. Тепер лозівську техніку планують возити на усі ключові європейські виставки. Для цього ще 19 жовтня Лозівські машини пройшли сертифікацію Європи, розповів головний конструктор УКБТШ Олексій Гриненко.
Для то, щоб лозівська техніка була конкурентоздатною у Європі, і іноземні виробники зайшли у Лозову, виробництво ЛКМЗ планують модернізувати. Спершу підвищити якість фарбування. На це на першому етапі збираються виділити 10 мільйонів гривен, зазначив Роман Гіршфельд.

Категорія: Новости Харьковщины | Переглядів: 374 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar