MENU

12:45
Михайло Іщук: Взаємодія міської влади з підприємцями – це запорука розвитку нашого міста.

Протягом багатьох років в м. Ізюмі гостро стоїть питання відсутності на проїжджих частинах і пішохідних тротуарах каналізаційних люків, які масово викрадаються місцевими жителями на металобрухт, в наслідок чого виникає загроза майну, життю і здоров’ю мешканців міста.
Беручи до уваги масові звернення ізюмчан до місцевої влади з проханням вирішити цю проблему заступник Ізюмського міського голови з питань комунального господарства Михайло Іщук провів зустрічі з підприємцями м. Ізюма і запропонував їм долучитися до закупівлі каналізаційних люків, оскільки коштів з бюджету не достатнього для придбання достатньої кількості потрібного інвентарю.


Після чого небайдужі підприємці нашого міста: Юрій Крамаренко, Володимир Паршуков, Володимир Вікорчук та Світлана Вікорчук за власний рахунок придбали 20 каналізаційних люків і передали їх на баланс Ізюмського комунального водопровідного-каналізаційного підприємства та Ізюмського комунального підприємства теплових мереж. Комунальники вже в найближчий час встановлять ці каналізаційні люки в найаварійніших місцях м. Ізюма.
Таким чином спільними зусиллями міської влади і підприємців розпочато позитивний процес вирішення складних питань міста на користь всіх його жителів.
Тож закликаємо всіх ізюмчан дбайливо ставитися до майна ізюмської громади і не допускати випадків мародерства, а в разі потреби звертатися до працівників поліції або службовців національної гвардії.
Пам’ятайте – місто починається із кожного з нас!

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 438 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar