MENU

16:11
Михайло Іщук: За спалювання сміття на правопорушників чекатиме адміністративний штраф

З приходом весни спалювання сухої рослинності, листя вже стало невід'ємним атрибутом діяльності мешканців нашого міста. Особливо в приватному секторі, де під час впорядкування присадибних ділянок деякі власники спалюють торішню траву, листя та сміття.
По-перше, такі дії призводять до пожежної небезпеки, а по-друге, під час спалювання в повітря потрапляють речовини, які дуже шкідливі для здоров’я людини.
Такі порушення пожежної та екологічної безпеки відповідно до статті 77-1 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення» передбачають покарання у вигляді штрафу у розмірі від 170 до 340 грн.
Планується, що представники спеціальної комісії управління ЖКГ разом з правоохоронними органами будуть перевіряти всі домоволодіння на предмет порушення даних норм чинного законодавства. 
Тому аби уникнути таких порушень, закликаємо власників приватних домогосподарств укласти договір на вивіз сміття з КП «Благоустрій міста Ізюма», а також є можливість укласти одноразовий договір на вивіз сухого листя, гілок та інших торішніх відходів.
Інформацію про незаконне спалювання сміття потрібно обов’язково повідомляти до Ізюмського відділку поліції за телефоном 102.
Давайте будемо взаємоввічливими як до себе, так і до свого сусіда, адже чисте повітря — запорука нашого з вами здоров’я!

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 384 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar