MENU

11:25
Міська влада пропонує землекорист. без наявних правовстановлюючих документів терміново заключити договори на використання земельних діллянок

З початку 2016 року згідно Податкового кодексу України за ініціативи Ізюмського міського голови Валерія Марченка було проведено п’ять засідань робочої групи з питань земельних відносин в нашому місті з метою своєчасного забезпечення належного контролю за використанням та охороною земель, та забезпечення надходжень коштів до бюджету від сплати орендної ставки за використання земельних ділянок в комерційних цілях.


За результатами засідань робочої групи більшість землекористувачів міста заключили договори на оренду земельних ділянок, що дає можливість збільшити надходження коштів до місцевого бюджету, які будуть спрямовуватись на покращення благоустрою та соціальної інфраструктури міста.
Але деякі землекористувачі, перелік яких додається, на жодне засідання не з’явились, ухиляючись від сплати оренди за використання земельних ділянок в комерційних цілях.
В зв’язку з цим Ізюмський міський голова Валерій Марченко зазначив, що до землекористувачів без наявних правовстановлюючих документів будуть вжиті відповідні заходи згідно чинного законодавства України.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 521 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar