MENU

17:49
Місто Ізюм стало учасником німецької програми модернізації соціальної інфраструктури

За ініціативи Ізюмського міського голови Валерія Марченка від міста Ізюм було подано заявку на конкурсний відбір щодо участі у програмі «Спеціальна ініціатива Україна» в напрямку «Вдосконалення соціальної інфраструктури».
Даний проект виконується та підтримується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини.
Ця ініціатива створюється як інструмент забезпечення фінансування для поліпшення якості надання послуг на місцевому рівні та підвищення соціальної злагодженості, зміцнення взаємовідносин між місцевою владою та територіальною громадою.

Основні завдання - реалізація заходів щодо реабілітації закладів соціальної інфраструктури в місті.
В рамках конкурсного відбору до міста Ізюм вдруге завітали експерти німецького Товариства міжнародного співробітництва «GIZ». Під час переговорів керівництвом міста було подано перелік об’єктів, які потребують реабілітаційних заходів з енергозбереження.
На етапі відбору об’єктів для проведення реабілітаційних робіт експертами GIZ разом із керівництвом міста 28-29 січня були обстежені приміщення Ізюмської гімназії №1, загальноосвітньої школи №11 та дошкільного навчального закладу №12.
Втілення проекту дозволить забезпечити якісні умови перебування дітей в закладах освіти.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 642 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar