MENU

22:21
Міжнародний день захисту дітей, який відзначається 1 червня, пройшов у нашому місті насичено та цікаво для дітей

Перший день літа ось вже 60 років як ознаменований для дітвори святом. І це пов'язано не лише з початком літніх канікул, а й з проведенням міжнародного Дня захисту дітей.

З самого ранку на центральній площі міста зібрались діти, їхні батьки, вихователі та вчителі. Святкова програма для дітей була насиченою та цікавою. Діти взяли участь у конкурсі малюнків на асфальті «З Україною в серці».

На Центральній площі міста була представлена виставка робіт Ізюмської дитячої художньої школи ім. С.І. Васильківського та робіт ужитково-декоративного мистецтва.

Вже другий рік поспіль в місті Ізюм за участі учнів загальноосвітніх закладів міста відбувся флешмоб «Літо-Fest» під гаслом «Казковий світ дитинства». За підсумками журі, головою якого був заступник Ізюмського міського голови Володимир Мацокін, переможцем стала команда ЗОШ № 10. Всі інші команди було відзначено грамотами відділу освіти за участь у номінаціях: “Креативність” - гімназія №3, “Майстерність” - ІЗОШ №6, “Естетичність” - ІЗОШ №5, “Оригінальність” - ІЗОШ №2, “Яскравість, емоційність” - ІЗОШ №12, “Індивідуальність” - ІЗОШ №11, “Неординарність” - гімназія №1, “Самобутність” - ІЗОШ №4. Усі учасники флешмобу безкоштовно отримали морозиво.

Ізюмський міський голова Валерій Марченко привітав дітей зі святом, побажав на канікулах гарного настрою, міцного здоров'я, та веселого байдикування влітку і нагородив подяками та подарунками переможців конкурсу “Малюнок на асфальті”.

Тимчасово виконуючий обов’язки начальника управління молоді та спорту Ізюмської міської ради Ярослав Вишняков за високі досягнення у спортивних змаганнях всіх рівнів нагородив грамотами кращих вихованців ДЮСШ "Донець".

Справжнім подарунком для дітей став яскравий запальний танцювальний майстер-клас фіналіста проекту "Танцюють Всі", зірки музикальних кліпів з М1 - CLEVE NITOUMBI (Клев Нітумбі). Виступ гостя відбувся за ініціативи управління молоді та спорту Ізюмської міської ради та за підтримки управління культури і відділу освіти. Клев Нітумбі провів масштабний запальний флешмоб з дітьми. До участі долучилось близько сотні охочих потанцювати із професіональним танцівником.

Увесь святковий день в центрі міста працювали дитячі розважальні атракціони.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 419 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar