MENU

15:27
Моя Батьківщина – Україна. На Харківщині підбили підсумки обласного етапу Всеукраїнської експедиції

У Харківській області відбулась підсумкова конференція обласного етапу Всеукраїнської експедиції «Моя Батьківщина – Україна». В заході взяли участь понад 200 юних краєзнавців – переможців і лауреатів обласного етапу експедиції.
Учасників конференції привітали почесні гості – педагоги навчальних закладів Харківщини, які брали участь в антитерористичній операції на сході України. Гості наголосили на важливості туристсько-краєзнавчої роботи з учнівською молоддю у важкий для країни час як формі військово-патріотичного виховання, фізичного та морального загартування школярів. Учні вручили захисникам квіти та видання «Учитель – захисник Батьківщини», матеріали до якого підготували педагоги навчальних закладів Харківщини.

На конференції виступили учні-переможці обласного етапу експедиції «Моя Батьківщина – Україна» з Чугуївського, Валківського районів області та міста Харкова.

 

Вихованці народного художнього фольклорно-етнографічного колективу «Вербиченька» Нововодолазького будинку дитячої та юнацької творчості продемонстрували моделі дівочого, жіночого повсякденного та святкового вбрання ХІХ – початку ХХ століть, зібрані ними під час етнографічних експедицій.

Інформація МОНУ

Категорія: Новости Харьковщины | Переглядів: 381 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar