MENU

10:52
На Ізюмщині молодики напали на сторожа та винесли товар зі складів

Зловмисники заволоділи 58 мішками цукру, 30 мішками пшениці, 10 каністрами з селітрою. Завданий збиток склав 40 тисяч гривень. На слід 25 та 26-річних підозрюваних вийшли працівники Ізюмського відділу поліції.
23 січня до правоохоронців надійшло повідомлення від місцевого 54-річного підприємця, що на території його складів, де зберігалися товари для продажу, він виявив зв’язаного сторожа з тілесними пошкодженнями, а також зникнення значної частини товару.
На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група, якою було встановлено, що нападників було двоє. Зловмисники у балаклавах проникли на склад, стали погрожувати сторожу застосуванням мисливської зброї, зв’язали його та винести зі складів товар, завантаживши його у заздалегідь підготовлений транспорт.
Під час проведення слідчо-оперативних дій правоохоронці вийшли на слід зловмисників. Ними виявилися двоє місцевих мешканців, раніше не судимих, які вели непримітний спосіб життя та серед сусідів характеризувалися з позитивного боку.

Речові докази вилучено.

В даний час стан сторожа задовільний, після надання медичної допомоги він проходить амбулаторне лікування.
Правоохоронці вилучили з помешкання одного з підозрюваних сумку з інструментами для злому, будівельні рукавиці, маску, мисливську рушницю та набої до неї.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 187 (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 12 років позбавлення волі.

ВК ГУНП
в Харківській області

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 525 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar