MENU

15:30
На Ізюмщині працівниками карного розшуку розкрито тяжкий злочин

17 лютого близько 00-25 год. до Ізюмського відділку поліції надійшла заява від 18- та 19- річних мешканок м. Ізюм, які повідомила, що близько 00-00 год. на автобусній зупинці «Живчик», що розташована біля ж/ринку, до них підбігли двоє чоловіків, середньої статури, на зріст приблизно 170 см., у темному одязі та капюшонах, так що їхнє обличчя не було видно, та відразу почали наносити дівчатам удари по всьому тілу руками та ногами, при цьому застосовуючи до них дерев’яну биту. Після того, як обидві дівчини опинилися від ударів на землі, зловмисники забрали сумочку однієї з дівчат, в якій містився мобільний телефон Samsung Galaxy та паспорт, після чого зникли у напрямку залізничного вокзалу. 
Обидві дівчини були доставлені до відділення невідкладної допомоги, де вони пройшли медогляд та були доправлені додому за відсутності середніх та тяжких тілесних ушкоджень. На теперішній час стан дівчат задовільний.
Більше місяця працівники карного розшуку Ізюмського відділку вели пошуки по встановленню осіб злочинців. Поліцейськими було проведено ряд заходів, направлених на встановлення місцезнаходження злочинців. Так, одному з оперативників надійшла інформація, що злочинцями може бути сімейна пара: 25-річний чоловік та його 24-річна дружина, які мешкають в м. Ізюм. Оперативники одразу виїхали до місця мешкання підозрюваних. Власники будинку були вдома. Під час допиту в усьому зізналися та віддали речові докази: паспорт і телефон однієї з потерпілих. Свій вчинок подружжя пояснило тим, що вони в той вечір випили велику кількість алкогольних напоїв і їм захотілося порозважатися шляхом побиття перших, хто їм потрапив на очі. 
Слідчим відділенням Ізюмського ВП даний факт було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 187 (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. Наразі останнім вручено повідомлення про підозру. Ізюмським міськрайонним судом Харківської області було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк до 12 років із конфіскацією майна.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 716 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar