MENU

12:37
На Ізюмщині розкрито грабіж

На Ізюмщині поліцейськими розкрито грабіж та крадіжку, затримано підозрюваного – 33-ти річного мешканця м. Ізюм. 
Встановлено, що 29.10.2015 до Ізюмського відділку поліції в Харківській області надійшли заява від власника продуктового магазину, який розташований по вул. Некрасова, 46-річного громадянина України, який повідомив, що у вечірній час невідомий громадянин зайшовши до магазину відкрито заволодів грошима, викравши їх з каси.
На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група у повному складі. Правоохоронці оперативно встановили свідків та отримали прикмети невідомого.
01.11.2015 року до поліції звернувся 52-річний, власник магазину, який розташований за адресою м. Ізюм, вул. Леваневського та повідомив, що невідома особа проникла до магазину та таємно викрала гроші. В короткий час до місця події прибула оперативна група та почала проводити розшукові дії по встановленню злочинця. Протягом кількох діб інспекторами Ізюмського відділку було відпрацьовано усіх раніше засуджених за грабежі та відпрацьовано осіб, які підходили під опис злочинця. Зловмисником виявився 33-ти річний мешканець м. Ізюм, непрацюючий, раніше судимий за крадіжку, затриманий пояснив правоохоронцям, що скоїв вищевказані злочини лише з корисливих мотивів.
Слідчим відділенням Ізюмського поліції дана подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину передбаченого ч. 1 ст. 186 та ст.. 185 ч.3 Кримінального кодексу України (грабіж та крадіжка). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років. Останній затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України для вирішення питання щодо обрання запобіжного заходу. Ведеться слідство.
 

 

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 469 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar