MENU

13:02
На Харківщині формують експертну групу з удосконалення адміністративних послуг

Проект спрямовано на оптимізацію системи надання населенню області адміністративних послуг, переведення їх в он-лайн режим, підвищення якості та доступності, а також спрощення дозвільних процедур. Реалізовано його буде на волонтерських засадах. Подати заявку на приєднання до роботи групи та надати конкретні пропозиції мають можливість усі бажаючі.
«Експерти, що ввійдуть до складу групи, будуть аналізувати бізнес-процеси надання адміністративних послуг, розробляти пропозиції з їх оптимізації, створювати технічні специфікації для подальшої автоматизації послуг та переведення їх в електронний формат, - пояснив заступник директора Департаменту з підвищення конкурентоспроможності регіону Денис Ткачов. - Ми очікуємо на ефективну роботу з науковцями, фахівцями, ІТ-спеціалістами, представниками бізнесу, громадських організацій – з усіма, хто хоче і може зробити свій внесок в підвищення якості і доступності адмінпослуг, отримувачем яких є кожний мешканець Харківщини».

Довідка. Для участі в роботі експертної групи або надання конкретних пропозицій із зазначених питань необхідно звернутися до Департаменту з підвищення конкурентоспроможності регіону на електронну адресу: depcompet@kharkivoda.gov.ua, зазначивши в темі листа «Реформування адміністративних послуг», або через сторінку департаменту у Facebook включно до 12 серпня.

Джерело: http://kharkivoda.gov.ua/news/75052 

 

Категорія: Новости Харьковщины | Переглядів: 468 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar