MENU

11:42
На Харківщині стартує проект «Кадети поліції»

Презентація освітньої програми відбудеться 28 квітня о 15:00 на базі Харківського національного університету внутрішніх справ.

У рамках заходу передбачено зустріч учасників освітньої програми «Кадети поліції» з ректором університету, представниками Національної поліції та громадської організації «Всеукраїнське студентське братство «Еліта Нації», також для учасників проведуть екскурсію територією університету.

Нагадаємо, 11 квітня між ВСБ «Еліта нації» та Харківським національним університетом внутрішніх справ було підписано Положення про організацію освітнього процесу за програмою «Кадети поліції», в рамках якої її учасники мають пройти теоретичний курс по основах роботи правоохоронних органів, виконають практичні заняття, фізичні вправи та безпосередньо ознайомляться з роботою патрульної поліції Харківської області.

Ця програма реалізується за підтримки Харківської обласної державної адміністрації.

Навчання за програмою «Кадети поліції» проходить з урахуванням вікових особливостей її учасників. Відповідно до віку вони поділяються на дві групи: від 9 до 13 років - «Молодші кадети поліції», від 14 до 18 років - «Старші кадети поліції».

Категорія: Новости Харьковщины | Переглядів: 484 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar