MENU

17:51
На Харківщині збудують дванадцять комплексів з переробки побутових відходів.

Шістдесят п'ять нових об'єктів на Харківщині з'явиться цьогоріч. Відповідну інформацію оприлюднив віце-губернатор Євген Шахненко. Наймасштабніші з них - це комплекс з переробки побутових відходів та реконструкція водогону.

На Харківщині збудують дванадцять комплексів з переробки побутових відходів. І вони охоплюватимуть різні райони області. Відповідними планами на кілька років поділився віце-губернатор Євген Шахненко. Одним з перших запустять полігон у Богодухові. Його будівництво вже завершено повністю.
 
Євген Шахненко заступник голови Харківської облдержадміністрації
 
Сдан в эксплуатацию в первой половине комплекс по управлению бытовыми отходами в Богодухове. Сейчас идёт его передача на баланс местной громаде. И он уже работает в тестовом режиме, пусконаладочные работы идут. После передачи официальной начнётся работа сортировочной линии, и всего другого технологического оборудования, который предусмотрен в этом комплексе.
 
Добігає кінця зведення ще одного комплексу з переробки сміття, що у Люботині, повідомив Євген Шахненко. Він почне працювати на повну вже наприкінці року. Будівництво інших десяти полігонів йде за графіком, повідомили у обладміністрації. Так само, як і інших шістдесяти п'яти об’єктів, які заплановано ввести в експлуатацію цьогоріч. Серед найочікуваніших для мешканців Ізюмщини - це Букінський водогін.
 
Євген Шахненко заступник голови Харківської облдержадміністрації
 
Сейчас осваиваются средства на реконструкцию Букинского водовода, который обеспечивает 50% потребностей в воде города Изюма и нескольких близлежащих населённых пункта. Это был по инициативе губернатора, потому что там практически была аварийная ситуация. И мы понимали, что в любой момент может 50% жителей Изюма остаться без воды.
 
Окрема робота проводиться зі зведення фізкультурно-оздоровчих комплексів на Харківщині, каже Євген Шахненко. Цьогоріч такі об’єкти з'являться у Вовчанську та Первомайську. Окрім грошей з обласного бюджету, на ці напрямки передбачені кошти з держфонду реконструкції та розвитку. У розмірі ста шістдесяти двох мільйонів гривень.

Категорія: Новости Харьковщины | Переглядів: 425 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar