MENU

20:43
На ремонт та модернізацію 19 дитячих таборів області спрямують майже 29 млн грн

Про стан підготовки до літньої дитячої оздоровчої кампанії 2016 року в Харківській області розповіли на прес-конференції 28 квітня.

Директор Департаменту у справах молоді та спорту ХОДА Віталій Кириленко нагадав: на останній сесії облради депутати затвердили Програму збереження та розвитку в Харківській області мережі дитячих закладів оздоровлення та відпочинку на 2016 - 20 роки.

«Орієнтовний обсяг фінансування цієї Програми становить 89 млн грн на 5 років, у тому числі з обласного бюджету – майже 47,8 млн грн. Цього року передбачене фінансування з обласного бюджету 19 закладів комунальної форми власності на суму 28 млн 972 тис. грн. Це кошти на проведення капітальних та поточних ремонтів, модернізацію та реконструкцію», - поінформував Віталій Кириленко.

Також він відзначив, що цього року на території області планується робота 736 дитячих таборів, у тому числі 30 дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, 690 таборів з денним перебуванням, 15 таборів праці та відпочинку та 2 наметових містечок.

При цьому, за даними начальника управління з молодіжної політики та організації оздоровлення дітей Лариси Козлової, середня вартість путівки для дитини (21 день оздоровлення) складе 4 188 грн, оздоровлення на базі закладів санаторного типу в середньому буде коштувати 6 528 грн.

«Табори відпочинку почнуть роботу в перших числах червня. На сьогоднішній день складаються графіки заїздів. Хочу відзначити, що зараз стали популярними двотижневі заїзди. Вони коштують дешевше, і батьки за домовленістю із закладом відпочинку можуть навіть купляти путівку у кредит», - розповіла Лариса Козлова.

Категорія: Новости Харьковщины | Переглядів: 525 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar