MENU

10:06
Наше місто буде в безпеці — його охоронятимуть військовослужбовці Національної гвардії України

У зв'язку зі складною ситуацією на Сході нашої країни місто Ізюм є містом, що має стратегічно важливе значення для національної безпеки і оборони країни. Саме Ізюм є форпостом Харківської області та стоїть на перешкоді розповсюдження сепаратизму з боку Донецької області.
Охорона громадського порядку, а також стратегічно важливих об’єктів в такому місті, як Ізюм, є вкрай важливим напрямом діяльності правоохоронних органів. Але за рахунок особового складу Ізюмського відділу поліції це неможливо в повній мірі виконати, тому в нашому місті, на жаль, збільшилися випадки вуличних крадіжок, квартирних грабежів, хуліганств, розбою в громадських місцях та інших адміністративних та кримінальних правопорушень.
Враховуючи вищенаведене, до міста Ізюм 15 лютого цього року приїздить взвод Національної гвардії України МВС у кількості 30 чоловік. Гвардійці разом з поліцейськими Ізюмського відділу поліції патрулюватимуть містом у вечірній та нічний час. А також охоронятимуть стратегічно важливі об’єкти в Ізюмі. Для цього взводом спільно з Ізюмським поліцейським відділком будуть розроблені маршрути та графік патрулювання. Патруль складатиметься з одного поліцейського та двох гвардійців. При собі вони матимуть лише стрілецьку зброю.
Взвод Національної гвардії України складатиметься здебільшого із строковиків 20-28 років, які до цього охороняли будівлю Харківської обласної державної адміністрації. Підрозділ матиме двох прапорщиків та свого командира. Мешкатимуть військовослужбовці в приміщенні за адресою пров. Залізничний, 4. У зв’язку з цим дитяча поліклініка переміщена до комплексу медичних закладів вузлової лікарні. Для створення військовослужбовцям зручних житлових умов в приміщенні проводяться ремонтні роботи та облаштовується КПП.
Тож громадський порядок, спокій жителів міста та стратегічно важливі об’єкти в Ізюмі знаходитимуться під пильним контролем патрульних служб. Таким чином криміногенна ситуація в місті нормалізується.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 433 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar