MENU

17:51
Низький уклін і тричі "Слава!" нашим героям

Загальне професійне свято всіх українських військовослужбовців давно заслужило всенародну повагу і шану. Заходи з нагоди Дня Збройних сил України, які розпочалися в районі на минулому тижні, сьогодні продовжилися урочистою програмою для учасників АТО.

До зали районного Будинку культури запросили чоловіків району, які з гідністю несли бойову службу в лавах Збройних сил України, Національній гвардії та добровольчих батальйонах у зоні антитерористичної операції, щоб висловити їм найщиріші слова вдячності за відвагу, мужність та героїзм, щоб подарувати хвилини відпочинку та концерт за участю кращих самодіяльних артистів.

"Здравствуйте гості" – таким танком учасники хореографічного колективу "Світанок" Кам`янського СБК відкрили захід.

Традиційно, перші слова привітання прозвучали від голови райдержадміністрації Любові Шамрай. Потім вдячність захисникам Батьківщини своїми віршами висловила ізюмська поетеса Тетяна Гребенюк.

У виконанні аматорів сцени звучали пісні, присвячені рідній землі, українським воїнам, які стоять на варті миру, свободи та незалежності нашої держави.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять українців, які віддали життя за мирне небо. У виконанні  Н. Перепелиці пролунала пісня присвячена всім тим, хто не повернувся з поля бою – "Свіча".

"Ми бажаємо всім нам миру. Бажаєм, щоб в серцях людських назавжди оселились Віра, Надія та Любов. Віра у світле майбуття нашої держави, Надія на порозуміння і єдність задля добра і благополуччя, Любов до рідних та близьких, Любов до України! Хай береже нас Бог!" – такими словами та виконанням Гімну України завершилася зустріч з воїнами АТО.

По завершенні концертної програми хлопцям були вручені подарунки від ПП "Золота нива-1".

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 436 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar