MENU

14:44
Обговорити нагальні питання, які хвилюють ветеранів

4 травня, напередодні Дня пам’яті та примирення і 71-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, голова районної державної адміністрації Любов Шамрай зустрілася з ветеранським активом району. Голови первинних ветеранських осередків зібралися, щоб обговорити ряд питань, пов’язаних з підготовкою та відзначенням величних державних свят. Зустріч була насиченою і змістовною. Голова районної ради ветеранів Іван Гончаренко  проаналізував роботу сільських ветеранських організацій та зупинився на питанні про стан пам’ятників в кожному селі.

Любов Шамрай висловила теплі слова подяки усім ветеранам за їх великий подвиг та мужність в роки Другої світової війни, за багаторічну сумлінну працю та провела паралель із подіями сьогодення на сході України. Представники ветеранського активу мали можливість у відвертій розмові з головою РДА обговорити нагальні питання, які хвилюють ветеранів, знайти точки дотику та шляхи вирішення проблем.

Як і завжди, ветерани у ході спілкування приділили увагу питанню патріотичного виховання дітей та молоді. Присутня на зустрічі директор центральної районної бібліотеки Валентина Лисаченко підкреслила роль бібліотек в цій роботі, проінформувала присутніх про наявність в бібліотеках району книг на військову тематику та про співпрацю з ветеранськими організаціями, подякувала ветеранам за їхню активну життєву позицію.

Голови ветеранських осередків сіл Куньє, Комарівка, Левківка та інші розповіли про підготовку до святкування в своїх громадах, а також читали вірші.

Хвилиною мовчання учасники зустрічі вшанували пам’ять загиблих у Другій світовій війні, померлих ветеранів.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 354 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar