MENU

15:24
Обличчям до людей

З метою сприяння розширенню можливостей доступу населення, в тому числі внутрішньо переміщених осіб та демобілізованих учасників АТО, до місцевого ринку праці, з метою якісного інформування про соціальні послуги служби зайнятості, заступником начальника відділу активної підтримки безробітних Ізюмського міськрайонного центру зайнятості Наталією Ноженко з 11 по 13 квітня 2016 року здійснено виїзні профорієнтаційні заходи з використанням мобільного центру професійної орієнтації в Іванчуківську, Кун’євську та Олександрівську сільські ради.
Під час заходів 239 мешканцям сіл були надані послуги профінформаційного та профконсультаційного характеру в тому числі 22- вимушено переміщеним особам та 7- демобілізованим учасникам АТО.
Фахівець міськрайонного центру зайнятості проінформувала відвідувачів мобільного офісу про послуги служби зайнятості, стан ринку праці Ізюмського району та актуальні вакансії, про можливість професійного навчання у Харківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості та про організацію громадських та інших робіт тимчасового характеру. 
Вимушено переміщеними особами та демобілізованими учасниками АТО піднімались питання соціальних гарантій та пільг. Всі питання, які виникали у мешканців, відразу обговорювались і надавалась кваліфікована допомога з боку представника центру зайнятості.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 361 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar