MENU

16:26
ОБРАНО КЕРІВНИЦТВО ІЗЮМСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ

3 лютого нарешті обрано керівників Ізюмської районної ради. Три місяці тривала епопея з обранням її голови. Як відомо, після тогорічних

місцевих виборів склалася така ситуація, що в раді ні одна партія не має більшості, а після таємного голосування за голову райради депутатами були подані кілька судових позивів щодо процедури голосування. Тому роботу було заблоковано на термін доки тривали суди.

І ось, маємо на сьогодні: в результаті кількамісячних баталій – домовленостей, перемовин і суперечок депутатського корпусу, винесених судових рішень та оголошення рішення судовим виконавцем і лічильною комісією райради – депутати обрали головою Ізюмської районної ради VII скликання Дуванського Сергія Володимировича, депутата від партії «Наш край». Його кандидатуру запропонував «Блок Петра Порошенка», а підтримали окрім БПП «Солідарність», депутати від партій «Батьківщина» та «Наш край».

За пропозицією новообраного голови, на посаду заступника голови районної ради було винесено кандидатуру Сердюка Вячеслава Миколайовича, депутата від партії «Відродження». Після цього відбулося таємне голосування, яке більшістю голосів засвідчило, що депутати підтримали його на цій посаді.

Вітаємо Сергія Володимировича, Вячеслава Миколайовича та депутатів райради з почином, побажаємо їм плодотворної роботи і нагадаємо, що їхні виборці 3 місяці чекали на початок роботи районної ради, тому тепер вони чекають на втричі результативнішу, чеснішу і прозорішу працю своїх обранців.

Категорія: Новости Изюма и района | Переглядів: 481 | Додав: Изюмчанин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar